Parteneriat pentru instalatori sisteme de automatizari porti si alte instalatii electrice de curent slabi. Dorim sa colaboram cu firme specializate in instalare sisteme de securitate sau automatizari pe tot cuprinsul tarii.   

Puteti beneficia de preturi speciale pentru proiecte si promovare in lucrari de instalare in zona geografica pe care o deserviti. Veti beneficia, de asemenea, de suport tehnic pentru produsele importate si distribuite de catre noi si elaborare de solutii tehnice pentru aplicatii deosebite.

bussines

Vrem sa promovam sistemul de parteneriat in intreaga tara cu firme serioase care pot efectua lucrari de calitate pentru clientii nostri.  

Impreuna, noi Lacasata.ro garantand pentru solutii tehnice si produse de calitate si dumneavoastra ca instalator, prestand servicii de instalare de calitate, putem oferi clientilor nostri un serviciu complet si complex, care sa satisfaca si cei mai pretentiosi clienti.

Vom acorda discount direct la inregistrarearea in programul nostru de “Instalator Partener” si va vom promova ca instalator agreat  prin intermediul site-ului nostru, pe categorii de lucrari si pe zone geografice pe care le puteti acoperi.

Fiecare firma care se va inscrie in programul nostru, va putea fi selectata de catre clientii nostri pentru a cere o oferta de instalare direct pe email si veti primi datele de contact a celor care solicita o oferta de instalare.  

Dupa fiecare lucrare, clientii nostri vor face o evaluare a instalatorului si va vor recomanda si viitorilor clienti. Evaluarea firmelor va fi evidentiata in lista de instalatori prin stelute, care vor arata gradul de satisfactie al clientului si credibilitatea dumneavoastra.