Blog Lacasata.ro

Cât costă o poartă automată la telecomandă?

Astăzi vrem să vă vorbim despre cât costă o poartă automată.

homepage 2

Cât costă o poartă automată la telecomandă? . Ce trebuie să știți, pentru a nu face o alegere greșită? Poarta automată este cu siguranță un instrument foarte convenabil, deoarece are un sistem echipat cu un motor electric, datorită căreia are loc mișcarea automată de la telecomandă. Dacă ați ajuns pe această pagină, se datorează faptului că sigur v-ați săturat să ieșiți din mașină pentru a vă deschide poarta cu cheia simplă. Să nu ne gândim când plouă, trebuie să ne udăm pentru a deschide poarta.

În prezent, porțile standard prevăd, de asemenea, prezența fotocelelor, care sunt capabile să oprească mișcarea porții atunci când sesizează prezența unor persoane sau obiecte în zona de deschidere; pe coloana care susține poarta trebuie să fie așezată și o lumină intermitentă de avertizare la deschiderea si inchiderea porți.

Ce tipuri de porți automate există?

În prezent, există mai multe tipuri de porți automate pe piață. Cele mai obișnuite sunt, fără îndoială, cele cu balamale și pe șină. Alegerea tipului de poartă motorizată va depinde de diverși factori, cum ar fi spațiul disponibil (porțile glisante ocupă în mod evident un spațiu mult mai mic decât cele cu balamale).

Cât costă o poartă automată la telecomandă?

Automatizarea unei porți poate necesita un cost cuprins între aproximativ 2900 – 3600 lei cu montaj și accesorii incluse (pentru motoare potrivite pentru porți cu o greutate maximă de 400-600 kg).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *